Fietser ernstig gewond bij verkeersongeluk in Beijum

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk in de wijk Beijum is woensdagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt. De 75-jarige man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk op de Emingaheerd gebeurde rond 13.50 uur. “Een personenauto, waarvan een 18-jarige man de bestuurder was, heeft de fietser aangereden”, vertelt een politiewoordvoerder. “Die fietser is hierbij ernstig gewond geraakt. De hulpverlening werd opgestart, en daarbij kreeg het ambulancepersoneel hulp van het Mobiel Medisch Team, het MMT, dat met een helikopter ter plaatse kwam.”

Vanwege het ongeluk was de straat afgesloten. “Hulpdiensten hebben zichtschermen geplaatst zodat voorbijgangers het zicht wordt ontnomen”, vertelt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De politiewoordvoerder: “Heb je videobeelden van het ongeluk die ons kunnen helpen bij ons onderzoek, of ben je getuige geweest, dan komen we graag in contact. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0900 88 44.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl