TUI gaat komende zomer extra vliegen van Groningen Airport Eelde naar Antalya

nieuws
Foto: Tahseen khan from FreeImages

TUI gaat vanaf half juli tot eind augustus een extra vliegtuig inzetten tussen Groningen Airport Eelde en het Turkse Antalya.

In de periode van 11 juli tot en met 29 augustus 2023 zet touroperator TUI iedere dinsdag en vrijdag een Boeing 767 (299 passagiers) in tussen de noordelijke luchthaven en de Turkse badplaats. De vluchten komen bovenop de al geplande vluchten naar Gran Canaria en Mallorca.

Volgens Manfred Lahey van TUI Nederland is Turkije de komende zomer enorm in trek bij de Nederlandse vakantieganger, ook vanuit het noorden van het land: “Daarom bieden we deze reizigers de mogelijkheid om vanuit de eigen regio op vakantie te gaan. We zijn dan ook verheugd dat we onze capaciteit op Antalya met deze wekelijkse vluchten in het zomerseizoen vanuit Groningen kunnen vergroten.”