Rijwielzaak in winkelcentrum Paddepoel wordt voortgezet: “Nieuwe partij gevonden”

nieuws
De rijwielzaak van Paddepoel Fietsen. Foto: OOG Tv

De verkoop en reparatie van fietsen in winkelcentrum Paddepoel krijgt een vervolg. In december leek het erop dat er een einde zou komen, maar nu is er alsnog een nieuwe partij gevonden die de rijwielzaak over wil nemen.

In december maakten de eigenaren van Paddepoel Fietsen bekend dat ze per 1 januari de deuren zouden sluiten. Men liet weten dat de motivatie was verdwenen na de spraakmakende problemen rond de verplichte openstelling op zondag in het winkelcentrum. In 2018 leidde dit tot een conflict tussen verschillende winkeliers en de Vereniging van Eigenaren.

Daarnaast speelden er ook andere problemen. Zo worden de kosten steeds hoger en is het steeds moeilijker om aan personeel te komen. Lang was onzeker wat er met de ruimte zou gebeuren. Maandagavond is bekendgemaakt dat er alsnog een partij is gevonden die de rijwielzaak wil voortzetten. Het is nog onbekend wanneer de nieuwe eigenaar de deuren gaat openen.

Verslaggever Johannes Rienks maakte in december een reportage over Paddepoel Fietsen: