OOG begint zoektocht naar nieuwe directeur

nieuws
Foto: Kevin van der Laan

OOG is dinsdag begonnen met haar zoektocht naar een nieuwe directeur. De nieuwe bestuurder, die ook de functie van hoofdredacteur op zich gaat nemen, gaat per 1 juli de vervanger zijn van Evert Janse als hoofd van de Stichting Omroeporganisatie Groningen.

Janse neemt, na 21 jaar jaar aan het hoofd te hebben gestaan van de omroep, afscheid van OOG om te gaan genieten van zijn pensioen. De omroep streeft er naar om zijn vervanger op 1 juli in dienst te laten treden.

Naast directeur en bestuurder wordt de opvolger van Janse ook hoofdredacteur van de omroep en daarmee ook eindverantwoordelijk voor de inhoud van OOG als medium. Naast kennis en affiniteit met het journalistieke werk van OOG, vraagt de omroep ook nadrukkelijk om toekomstvisie en verdere professionalisering van haar nieuwe hoofd.

Denk jij dat deze functie je op het lijf is geschreven en lijkt het je geweldig om leiding te geven aan de leukste en beste lokale omroep van Nederland? Dan zien we jouw brief graag in onze mailbox verschijnen! Bij de leukste omroep, die tevens regelmatig is verkozen tot beste lokale omroep? Schrijf dan je brief! De volledige vacature is hier te vinden.