Omwonenden Concourslaan moeten zaterdag rekening houden met geluidsoverlast en trillingen

nieuws

Omwonenden van de Concourslaan moeten komende zaterdag rekening houden met overlast door geluid en trillingen. Aannemerscombinatie Herepoort gaat dan funderingspalen intrillen en heien voor het nieuwe viaduct van de westelijke ringweg over de toegangsweg naar het Stadspark.

Herepoort is sinds het begin van deze week bezig met het aanbrengen van de fundering van een nieuw viaduct. De Concourslaan zelf is daarom al bijna twee weken dicht. De funderingspalen voor het nieuwe viaduct moeten worden ingetrild en na-geheid, wat kan zorgen voor trillingen en geluidsoverlast in de omgeving.

Eerder deze week maakte Aanpak Ring Zuid al bekend dat de rijbanen in noordelijke richting van de westelijke ringweg komende zaterdag dicht zullen zijn tussen het Vrijheidsplein en de afrit naar de Zeeheldenbuurt. Het verkeer wordt daarom omgeleid via Hoogkerk en het Hoendiep. Rond 18.00 uur op de zaterdagavond gaat de weg weer open.