Hamelhuys opent haar deuren voor belangstellenden op Wereldkankerdag

nieuws

Op zaterdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Een dag waar het Hamelhuys aan de Johan de Wittstraat graag bij stil wil staan en daarom opent de organisatie volgende week zaterdag haar deuren voor alle belangstellenden en gasten.

Iedereen is deze dag welkom tussen 11.00 – 16.00 uur en je kunt kosteloos kennismaken met een groot deel van onze activiteiten en vrijwilligers, medewerkers en dienstverleners. Het team van Hamelhuys staat voor gesprekken, rondleidingen en een kopje koffie of thee.

Het Hamelhuys is een centrum voor leven met en na kanker. Kankerpatiënten en ex-kankerpatiënten en hun naasten kunnen er terecht voor informatie, coaching, ontspannende behandelingen of hulp aan huis. Dit alles wordt kosteloos aangeboden, zonder tussenkomst van de zorgverzekeraar.