Gert Peter de Gunst nieuwe assistent-trainer FC Groningen

sport
Foto: FC Groningen. Gert Peter de Gunst

Gert Peter de Gunst wordt de nieuwe assistent-trainer van FC Groningen.

Omdat voormalig assistent Dennis van der Ree na het ontslag van Frank Wormuth hoofdtrainer van FC Groningen werd kwam er een plek vrij in de technische staf.

De Gunst komt uit Zwolle en was tot november trainer van IJsselmeervogels uit de tweede divisie. Daar werd hij ontslagen. Daarvoor was hij jaren werkzaam bij PEC Zwolle, voornamelijk als assistent-trainer. Als voetballer speelde hij ook bij PEC Zwolle en in de top van het amateurvoetbal bij het Zwolse Be Quick ’28 en Spakenburg.

“Wij zijn heel blij met zijn komst”, aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus. “Want met Gert Peter hebben wij een trainer kunnen vinden die heel veel ervaring heeft in de rol van assistent-trainer en van wie wij denken dat hij – in aanvulling op de overige stafleden – ons heel goed kan helpen in het restant van dit seizoen. Wij wensen hem en de volledige technische staf heel veel succes.”