Forse schade bij verkeersongeluk op Friesestraatweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Friesestraatweg zijn dinsdagavond een personenauto en een bestelbusje fors beschadigd geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.45 uur op de kruising met de Siersteenlaan. “Wat ik begrepen heb van omstanders is dat een politieauto met zwaailicht en sirene de kruising naderde”, vertelt Ten Cate. “Een automobilist wilde ruimte maken zodat de politiewagen door kon rijden. Hierdoor reed de automobilist door rood. Op de kruising ging het mis waarbij de automobilist in botsing kwam met het andere voertuig.”

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ambulanceverpleegkundigen hebben de betrokkenen gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Vanwege het ongeluk was de weg richting Vinkhuizen enige tijd afgesloten.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl