Nieuw gebouw (met miljoenenpenthouse) moet aantal appartementen in Meerstad in één keer verdriedubbelen

nieuws
Impressie via Parkrand Estate

In Meerstad staan nu in totaal ruim duizend woningen, maar slechts twaalf appartementen. Daar moet verandering in gaan komen met ‘Parkrand Estate’, het nieuwe appartementencomplex wat Van Wijnen wil gaan bouwen aan de Vossenburglaan in de wijk Groenewei van Meerstad.

Met het complex, waar 29 woningen in moeten komen, wordt het aantal appartementen in Meerstad in één keer verdriedubbeld. Twee daarvan worden echte ‘penthouses’ op de bovenste verdieping. Eén van deze appartementen, met twee verdiepingen en een oppervlakte van bijna driehonderd vierkante meter, gaat de nieuwe bewoner bijna 1,1 miljoen euro kosten.

Alle andere appartementen worden gelijkvloers en iedere bewoner krijgt een eigen parkeerplek. De appartementen worden allemaal gasloos gebouwd.

Wanneer het nieuwe gebouw met appartementen in Meerstad klaar is, wordt duidelijk op het moment dat 70 procent van de woningen is verkocht. De verkoop ging donderdag van start en loopt tot 1 februari.