Ton Schroor stopt bij werkgeversorganisatie VNO-NCW MKB Noord.

nieuws

Ton Schroor stopt als directeur van de werkgeversorganisatie VNO-NCW MKB Noord.

Schroor zegt dat hij er met plezier de afgelopen vier jaar heeft gewerkt, maar dat hij nu aan iets anders toe is. Wat is nog onbekend.

“De afgelopen periode was intensief, interessant en uitdagend”, aldus Schroor. “Zo hebben we hebben onze huisstijl vernieuwd, speerpunten geïntroduceerd, mooie projecten opgezet en als team gewerkt aan een toekomstvisie voor Noord-Nederland”.

Ook de Lelylijn noemt Schroor belangrijk: “Een reservering van drie miljard, recent de Europese erkenning en een projectdirecteur vanuit het ministerie M&I samen met betrokken provincies. Zo ver zijn we niet eerder gekomen met de spoorverbinding die we al decennia lang willen realiseren”.

Schroor die namens D66 ook wethouder in Groningen was neemt per 1 februari afscheid.