Programma bekend voor Grunnsonic in ‘lichtelijk ander jasje’

nieuws
Foto: Harry Bijlstra

Alexander Moto, Cashmyra, Electropoëzie, Frontsector, Huub Prins, Ioana Iorgu, Jadi D, Jelle Mulder, Katie Koss, Lisa Ploeger, Never Been to Berlin, Novko, Onhou, Rommy Gabay, shoom, Simona, TAMAR en WATERLEAF zullen van 18 tot en met 20 januari optreden op vier plekken in de binnenstad. Dat maakte de organisatie van Grunnsonic donderdagmiddag bekend.

Grunnsonic is een showcasefestival van Groningse acts, dat tegelijk en in samenwerking met Eurosonic Noorderslag plaatsvindt in de binnenstad. De line-up is samengesteld door POPgroningen, da popkoepel van de provincie Groningen, in samenwerking met ESNS.

De komende editie zit in een lichtelijk ander jasje. De achttien acts treden slechts op vier locaties op. Die locaties zijn dit jaar Het Pakhuis, Warhol, Het Concerthuis en Klup de Dag.

Meer informatie over de line-up en het volledige blokkenschema is te vinden op de website van het festival.