Ondernemers geven zaterdag tachtig gratis kerstbomen weg aan arme gezinnen in De Wijert

nieuws
Foto: mariya_m via Pixabay

Een groep ondernemende vrienden uit Stad geeft komende zaterdag tachtig kerstbomen weg aan mensen die het moeilijk hebben tijdens de kerstdagen. De uitdeelactie vindt plaats voor cafetaria Tasty Joe en De Wijertbar aan de Van Lenneplaan in De Wijert.

De ondernemers willen met de actie een helpende hand bieden aan Groningers die zelf te weinig geld hebben om zelf een kerstboom aan te schaffen. Bij elke boom hoort ook een klein cadeautje en de twee horecazaken verzorgen ook warme chocolademelk en een ijsje voor kinderen van ouders die een boom willen halen.

Groningers met een kleine beurs kunnen zaterdag vanaf 13.00 uur naar de Van Lenneplaan komen om een boom op te halen.