Martini Sparks ten onder tegen Lions Landsmeer

Archieffoto: Arnold Meijer

Onder leiding van Damian Boomstra, die de vertrokken Robert Tinga tot aan de Kerst vervangt als headcoach, verloor LGITS.nl Martini Sparks donderdagavond met 56-77 van Lions uit Landsmeer.

In de eerste helft liep Sparks voortdurend achter de feiten aan. Eenvoudige lay-ups werden gemist en in de verdediging kwamen de vrouwen uit Haren vaak net een stapje te laat. Rust: 29-41 In het derde kwart leek het zelfvertrouwen terug en knokten de Sparks zich terug tot 47-58. Maar daarna was de koek op en speelden de Lions zich gemakkelijk naar de 56-77 winst.

Topscorer bij de Sparks was Kim Jaasma met 15 punten. Martini Sparks staat achtste en voorlaatste in de basketball league met vier punten uit elf wedstrijden.