Loket Steunpunt Huren Groningen officieel geopend

Het loket Steunpunt Huren Groningen is vanmiddag feestelijk geopend. Deze onafhankelijke organisatie is een initiatief van de gemeente en de Groninger Studentenbond (GSb), en is bedoeld om huurders gratis juridisch advies en ondersteuning te bieden.

Steunpunt Huren Groningen hoopt op deze manier preventief te werken tegen ongewenst verhuurdersgedrag. Maar een ander doel is eigenlijk nog belangrijker als het aan directeur van het Steunpunt Rik Kiers ligt: “Dat wij een laagdrempelig platform bieden voor huurders met problemen die kosteloos hier langs kunnen komen of kunnen e-mailen voor hulp. En op een vriendelijke en leuke manier vooral.”

Het kantoor van Steunpunt Huren Groningen is gesitueerd in het Lopster Veerhuis aan Damsterdiep 36. Mocht je zelf juridische vragen hebben dan kan je tijdens hun spreekuren naar binnen wandelen of hen bereiken via info@steunpunthuren.nl