Lichtjes in kerstboom op Grote Markt staan aan

nieuws
Afbeelding van webcam op Grote Markt - WebcamPro BV (https://www.youtube.com/watch?v=ZjfFGJlkjmE)

Kort voor 19.00 uur zetten de aannemers die de afgelopen dagen de kerstboom op de Grote Markt hebben opgetuigd de verlichting aan. Dat betekent dat bewoners en bezoekers vanaf donderdagavond weer bijna drie weken kunnen genieten van kerstsfeer op het marktplein.

De 26 jaar oude nordmannspar werd maandag gekapt bij een familie in Haren. Een dag later werd het gevaarte op de Grote Markt geplaatst. De verwachting was dat de lampjes in de boom woensdagavond of donderdagochtend al aangingen, maar dat duurde iets langer. Donderdagavond waren de werkzaamheden klaar en kon het licht worden ontstoken.

De boom blijft staan tot 30 december, zodat het marktplein gebruikt kan worden om af te tellen naar de jaarwisseling.

 

Deel dit artikel: