Kunstcollectie Tabaksfabriek Niemeyer geveild

nieuws

Een groot aantal kunstwerken uit de inboedel van Tabaksfabriek BAT Niemeyer B.V. wordt tot en met 15 december geveild op Onlineveilingmeester.nl.

De kunstcollectie bestaat uit prenten en olieverfschilderijen van diverse kunstenaars, reclameafbeeldingen, foto’s in lijst en kunstwerken voor aan de muur. Het gaat om 131 verschillende werken.

Deze veiling is het negende deel van alle veilingen die nog dit jaar onder de virtuele hamer gaan om het pand aan de Paterswoldseweg volledig leeg te krijgen. Op dit moment vinden ook andere veilingen van BAT Niemeyer plaats, met diverse industriële machines, doe het zelf spullen, gereedschappen en kantoorinventaris.

Mensen die een kijkje willen nemen tussen de kunstwerken, kunnen zich aanmelden voor de kijkdag op vrijdag 9 december. Vooraf aanmelden is geen toegang mogelijk. Meebieden kan na gratis registratie op http://Onlineveilingmeester.nl.