Klushulp voor kleine energiebesparende maatregelen in Noorderplantsoenbuurt

nieuws
Foto: Alexandra Koch via Pixabay

Sinds kort biedt Groenste Buurt, het vergroeningsteam voor de Noorderplantsoenbuurt, een gratis klushulp aan voor kleine energiebesparende maatregelen in en om het huis.

Onder de naam ‘de GB Fixer’ zet de club een klusser in voor mensen die niet handig zijn of zelf niet het juiste gereedschap hebben voor het nemen van kleine, energiebesparende maatregelen. “We merken dat er goede belangstelling is”, stelt Tris van der Wal.  “Logisch, nu iedereen wakker wordt en energie besparen moet. Nu de energieprijzen de pan uitrijzen is de noodzaak dringender dan ooit.”

Wie ook hulp wil bij het nemen van kleine energiebesparende maatregelen, kan contact opnemen met de klushulp via info@groenstebuurt.nl. Er is een basisset aan gratis materialen beschikbaar en de klussers die langskomen, nemen zelf gereedschap mee.