Gratis vega-kerstmarkt keert na twee jaar terug bij EM2

nieuws
Foto: Falco via Pixabay

Na twee jaar uitstel organiseert stichting The Green Shift op 18 december weer een Vegan Kerstmarkt bij EM2 op het voormalig Suikerunieterrein.

Het is de derde keer dat EM2 het unieke evenement organiseert. Net als bij de vorige edities staan er buiten gezellig knisperende vuurtjes en foodtrucks. Binnen wordt de kerstmarkt gevuld door kraampjes (met onder meer veganistische glühwein en warme chocolademelk) en live muziek.

Met de kerstmarkt wil The Green Shift zoveel mogelijk mensen motiveren om dagelijks groenere beslissingen te maken. De kerstmarkt is dan ook gratis toegankelijk en wordt volledig opgetuigd door vrijwilligers. Wie een kijkje wil nemen op de kerstmarkt, is op zondag 18 december welkom in ‘The Barn’ van EM2 aan de Suikerlaan tussen 12.00 en 18.00 uur.