‘Geluksbollen’ te koop bij Café de Klikspaan voor Stichting Lutje Geluk

Na twee coronajaren bakt zorgaanbieder Coöperatie Dichtbij weer oliebollen voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar Lutje Geluk, een stichting die uitjes mogelijk maakt voor gezinnen die daar zelf geen financiële ruimte voor hebben.

Sinds 2014 bakt Coöperatie Dichtbij oliebollen voor een goed doel en gaan alle opbrengsten naar dit doel. Dit jaar is dat Stichting Lutje Geluk. “Wij vonden dit een heel mooi doel, ook vanwege de financiële onrust die tegenwoordig heerst.” Aldus Desi Meijer van Coöperatie Dichtbij.

Onder leiding van voormalig banketbakker Jan Krijnen worden de oliebollen gebakken. Hij heeft een speciaal recept voor zijn krentenbol die goed in de smaak valt. “Ik doe er cranberry’s, rozijnen, krenten en appel doorheen samen met gekonfijte ananas, die ik ook zelf voorbereid.” Verteld Jan.

De oliebollen zijn vandaag, vrijdag 30 december, bij Café de Klikspaan aan de Rabenhauptstraat 78 te halen. Naast oliebollen verkoopt Coöperatie Dichtbij ook broodjes rookworst, snert, warme chocolademelk of glühwein tot 19:00 uur vanavond.