Dennis van der Ree neemt honneurs waar als hoofdtrainer FC Groningen

nieuws
Dennis van der Ree - Foto via FC Groningen

Dennis van der Ree neemt voorlopig de honneurs waar als hoofdtrainer van FC Groningen. Dat maakte de club vrijdagochtend bekend.

Van der Ree leidt vanaf vandaag de trainingen van FC Groningen, ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De 43-jarige oefenmeester begon dit seizoen als assistent-trainer bij de Trots van het Noorden en beschikt over het vereiste UEFA Pro-diploma.

“Wij hebben Dennis afgelopen zomer binnengehaald als een talentvolle en ambitieuze trainer en hem gevraagd of hij voorlopig eindverantwoordelijk wil zijn”, vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Dennis met de expertise om hem heen FC Groningen goed kan voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Ondertussen onderzoeken wij verder de opties bij het vinden van een nieuwe hoofdtrainer.”

Met de aanstelling van Van der Ree is er voorlopig een opvolger voor de Frank Wormuth, die half november door FC Groningen aan de kant werd gezet vanwege de tegenvallende resultaten. De zoektocht naar een permanente vervanger voor Wormuth gaat door.

Deel dit artikel: