Ruim vijftig ondernemers in Stad pakken zaterdag uit op Lutje Lokale Zaterdag

nieuws
Liesbeth Vonk, eigenaar van kinderwinkel Hartendief, is één van de deelnemers aan Lutje Lokaal. Foto: Silvy Maatman

Meer dan vijftig ondernemers in de binnenstad pakken zaterdag extra uit op Lutje Lokale Zaterdag. Dit is de Groningse variant van Small Business Saturday.

“Op deze dag zal het de winkelende bezoeker aan niets ontbreken”, laat de organisatie weten. “Met gezelligheid, gastvrijheid en lekkere koffie of thee willen we tegen onze klanten zeggen, dankjewel dat je er bent.” De actie is voor bezoekers van Stad al zichtbaar op de P+R-locaties in Hoogkerk en Haren. Daar wordt men ontvangen met koffie en thee. Ook zijn er daar flyers te verkrijgen met daarop de adressen van de ondernemers die meedoen aan de actie.

“De voordeur van deze ondernemers staat vandaag figuurlijk gezien wagenwijd open. Er is muziek en er zijn verlotingen, lekkere hapjes, proeverijen en verhalen van de ondernemers zelf. Plus hier en daar een kijkje achter de schermen. Het leuke van de bij Lutje Lokaal aangesloten ondernemers is dat elk van hen een eigen verhaal heeft. En een eigen, unieke visie op het ondernemen, en de producten die aangeboden worden. Die verhalen willen we graag vertellen, en ook laten zien hoe dat in zijn werk gaat.”

Meer informatie over de dag vind je op deze website.