Opnieuw rijdt bestuurder bestelbus klem onder viaduct Pop Dijkemaweg, schade is groot

nieuws
Foto: 112groningen.nl

Opnieuw heeft een bestuurder een bestelbus klem gereden onder het viaduct aan de Pop Dijkemaweg. Dat meldt de nieuwswebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde zaterdagmiddag rond 14.45 uur bij het viaduct bij de Kardingerweg. “De bestuurder heeft de hoogte van het viaduct verkeerd ingeschat waardoor een aanrijding het gevolg was”, laat een nieuwsfotograaf weten. “De klap is fors geweest, want de bestelbus is flink beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond. Wel is de bestuurder erg geschrokken.”

De aanrijding op deze locatie is de zoveelste in een rij. Naast deze locatie vinden ook regelmatig aanrijdingen plaats bij het viaduct over de Olgerweg en de Oosterhavenbrug. In de meeste gevallen gaat het om bestuurders die een bestelbus huren en geen besef hebben van de hoogte van hun voertuig in relatie met het viaduct.