Euroborg podium voor agrarische ondernemingen

Waar de Boeren-Box in de Euroborg normaal gesproken vol zit tijdens een wedstrijd van FC Groningen, was het woensdag en donderdag het speelveld voor een agrarische beurs. 

De Boeren-Box is de skybox voor agrarisch FC Groningen en organiseerde de beurs voor maar liefst dertig agrarische ondernemingen die hun bedrijf bij een stand konden presenteren.

Buiten netwerken, kennis uitwisselen en demonstraties waren er ook toepasselijke activiteiten te doen, zoals bijvoorbeeld: een (kunst)koe drachtig maken of met een tractor een rondje om de Euroborg rijden.

Ook stonden actuele onderwerpen zoals stikstof, investeren in duurzame energie en de uitkoopregeling centraal. Maar uiteindelijk wilde de organisatie tijdens de beurs de problematiek van de laatste tijd even achter zich laten en vooral het mooie en positieve van de agrarische sector laten zien.