ESNS maakt line-up compleet met 52 nieuwe namen

nieuws
Foto via ESNS

Met de laatste 52 artiesten voor het programma is de line-up voor Eurosonic Noorderslag compleet. Dat maakte de organisatie dinsdagmiddag bekend.

De acts die acte de présence komen geven, zijn verdeeld over Eurosonic (33 nieuwe namen) en Noorderslag (19 nieuwe acts). Onder deze namen zijn elf Hit the North acts en vijf acts uitgelicht door NPO Radio 2 Soul & Jazz. Alle nieuwe namen zijn te vinden op de website van het festival.

De editie van 2023 zal de eerste fysieke editie zijn, nadat het festival de afgelopen twee coronajaren in aangepaste vorm werd gehouden. Vorig jaar kon de focus op Spanje niet tot stand komen, dus het festival richt zich nu dit jaar op het Zuid-Europese land.

De volledige line-up tot nu toe is hier te vinden.