Donar opnieuw hard onderuit in Europe Cup

sport

De basketballers van Donar hebben woensdagavond ook hun vijfde wedstrijd in de Europe Cup verloren. Donar ging met 81 – 57 ten onder tegen het Italiaanse Happy Casa Brindisi.

Halverwege keek Donar tegen een lichte achterstand van 6 punten aan. Daarna ging er teveel mis. Dankzij deze zege maken de Italianen nog kans op de volgende ronde van de Europe Cup. Donar was vóór dit duel al uitgeschakeld, omdat het geen enkele wedstrijd wist te winnen. Ook in het duel van woensdagavond wilde het schot maar niet vallen, gezien de lage score. Topscorer voor de Groningers was de nieuwe aanwinst Viktor Gaddefors, met 15 punten.

Over een week volgt het laatste duel in deze reeks, die voor Donar zo beroerd verloopt. Het gaat om een uitwedstrijd tegen BC Budivelnyk uit Oekraïne. Maar eerst volgt zondag nog een competitieduel, tegen Yoast United uit het Gelderse Bemmel.