Politie: ‘Wie weet meer over schietincident Vuursteenstraat Groningen?’

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over het schietincident aan de Vuursteenstraat in Vinkhuizen van afgelopen zaterdag, waarbij een minderjarige jongen gewond raakte.

Het indient vond zaterdagavond rond 21:00 uur plaats bij een speeltuin aan de Vuursteenstraat. De gewonde jongeman werd meteen overgebracht naar een ziekenhuis en de politie deed onderzoek op de plek van het incident. Ook is er buurtonderzoek verricht en zijn er camerabeelden veiliggesteld.

De politie wil graag duidelijkheid over wat er vooraf ging aan het incident. Ook andere informatie rond de schietpartij is welkom. Tips delen met de politie kan door te bellen naar 0900-8844. Als u niet wilt dat de politie gegevens uw gegevens ziet, kunt u ook anoniem melding maken via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Tips en camerabeelden kunnen ook worden gedeeld via dit tipformulier.