Politie deelt beelden van zware mishandeling bij snackbar Hoek

nieuws
Foto's via Politie.nl

De politie heeft dinsdagmiddag bewegende beelden gedeeld van de zware mishandeling bij snackbar Big Snack Hoek van eind juli. Bij deze mishandeling raakte één persoon zwaargewond.

De mishandeling vond plaats in de nacht van 21 juli rond 03:45 uur. Twee groepen krijgen het na een avond uit met elkaar aan de stok bij de snackbar op de hoek van de Grote Markt, de Poelestraat en de Oosterstraat. Tijdens de schermutselingen worden twee personen meermaals hard in het gezicht geslagen.

Daarbij raakte één persoon aanzienlijk gewond in het aangezicht en liep onder meer een gescheurde bovenlip, een gebroken neus en een gekneusde enkel op. Volgens de politie had de mishandeling dan ook grote impact op de slachtoffers.

Drie verdachten

Op de video zijn de drie verdachten van de mishandeling te zien. De verdachten hadden alle drie een witte huidskleur en donker haar. Tijdens de mishandeling droeg de eerste verdachte een wit t-shirt (met aan de voorzijde een zwart accent), een donkere broek en witte sneakers. De tweede man droeg paars of blauw t-shirt, een zwarte broek en witte sneakers met een zwart V-vormig teken op de zijkant. De derde verdachte was getooid in een zwart t-shirt (met op de achterkant een wit driehoekig accent), een blauwe spijkerbroek en witte sneakers met een zwart V-vormig teken op de zijkant.

Weet jij wie deze drie verdachten zijn of heb je andere informatie die van belang kan zijn bij de zoektocht naar de drie mannen? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.