Overval op slijterij in De Korenbeurs, verdachte voortvluchtig

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Er heeft zaterdagavond een overval plaatsgevonden op een slijterij in De Korenbeurs aan de Vismarkt. De dader is voortvluchtig.

“Wij kregen rond 21.00 uur een melding van een overval op een winkel”, vertelt een politiewoordvoerder. “Een man heeft het winkelpersoneel bedreigd. De verdachte is daarna gevlucht.” Het is onbekend of er bij de overval ook iets is buit gemaakt. Er werd een Burgernetactie gestart waarbij mensen gevraagd werd uit te kijken naar een man van ongeveer 40 jaar oud en die 1.65 meter lang is. “Hij heeft een blanke huidskleur, heeft een fors postuur en heeft een opvallende bierbuik. De man is kalend en heeft achterop nog wat haar. Tijdens de overval droeg hij een camouflage legerjas”, schrijft de politie.

Rond 22.00 uur werd de Burgernetactie afgesloten. Op dat moment was de verdachte nog niet aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Mensen die meer informatie hebben, of iets hebben gezien, kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.