Onduidelijkheid over wie in het doel staat bij FC Groningen tegen PSV

sport
Foto Andor Heij

Het is nog onduidelijk wie er zondag bij FC Groningen onder de lat staat in de wedstrijd tegen PSV.

Michael Verrips is geblesseerd en Peter Leeuwenburgh viel woensdag in het gewonnen bekerduel tegen FC Dordrecht met een hamstringblessure uit. Jan de Boer verving hem. Zondag wordt besloten wie het doel gaat verdedigen tegen de club uit Eindhoven.

Nordin Musampa, Liam van Gelderen en Tomas Suslov zijn tot en met de winterstop niet beschikbaar wegens blessures. Isak Määttä kan wel weer spelen en Laros Duarte is terug van een schorsing.

FC Groningen staat zestiende in de eredivisie met acht punten uit tien wedstrijden. PSV staat met 24 punten tweede. FC Groningen – PSV begint zondagmiddag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.