Motorrijder komt om het leven bij ernstig verkeersongeluk in Onnen

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

Bij een verkeersongeluk op het Zuidveld in Onnen is zondag aan het einde van de middag een 57-jarige motorrijder om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur. “Het betreft een ernstig verkeersongeval tussen een motorrijder en een auto”, vertelt een politiewoordvoerder. “De motorrijder is daarbij ernstig gewond geraakt. De hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, MMT, zijn momenteel aanwezig voor de eerste hulpverlening.”

Ondanks de massale inzet van hulpdiensten mocht de hulpverlening niet meer baten. “De man is op de plaats van het ongeluk aan zijn verwondingen overleden.” Nieuwsfotografen vertellen dat de man samen met een aantal vrienden een tourritje had gemaakt. “Het ging om de laatste rit van het seizoen. Ze waren bijna thuis, toen het op het Zuidveld mis ging”, vertelt fotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. De weg was geruime tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl