Meerdere geweldsincidenten en berovingen in Groningen-Zuid, politie zoekt getuigen

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In Groningen-Zuid hebben de afgelopen periode meerdere geweldsincidenten en berovingen plaatsgevonden. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben.

“De incidenten hebben plaatsgevonden in verschillende wijken in Groningen-Zuid”, laat de politie weten. “Samen met de recherche doen wij onderzoek naar de gepleegde strafbare feiten. Op dit moment lijkt er sprake te zijn van op zichzelf staande incidenten met verschillende daders.”

Mensen die meer informatie hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. “Als je informatie hebt, of als je getuige bent geweest van zo’n situatie, dan komen we graag met je in contact. Dit kan door ons te bellen op 0900 88 44 of door een melding te doen via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.