Geert uit Ten Boer raadt ‘Het Geluid’ na 500 foute antwoorden en wint ruim 50.000 euro

nieuws
Foto: Rama via Wikimedia Commons

Na 491 foute antwoorden (en vier hints) is het de 35-jarige Geert uit Ten Boer gelukt om ‘Het Geluid’ van QMusic te raden. Dat leverde de Ten Boerster donderdagochtend ruim 50.000 euro op.

De oplossing van ‘Het Geluid’, waar al twee maanden naar werd geraden door luisteraars van het radiostation, was het geluid van het uit een houder trekken van een blusdeken. Dat antwoord gaf Geert donderdag tijdens de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elzinga. De totaal overdonderde Geert wint hiermee een geldbedrag van 51.600 euro.

Veel luisteraars reageerden verbaasd op het goede antwoord, omdat de hints volgens hen wel erg cryptisch zouden zijn. Origami vouwen, twee accordeons (TREK-zakken), ‘dekkende’ schildpadden en een doos met een pak melk om pittige cake mee te blussen.

Hoe dan ook: De Ten Boerster raadde het antwoord en gaat er met de prijs vandoor. Qmusic uploadde donderdagochtend een video van het moment: