Drie jonge mannen mishandelen 70-jarige Stadjer en beroven hem van zijn e-bike

nieuws
Foto via Politie.nl

Een 70-jarige man uit Groningen is zaterdagmiddag gewond aangetroffen in recreatiegebied Noorddijk. De man bleek mishandeld te zijn. Dat meldt de politie.

“De gewonde man werd rond 17.45 uur aangetroffen door een hardloper”, vertelt de politie. “Hij had verwondingen aan zijn hoofd en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Uit onderzoek is gebleken dat de man op zijn een e-bike een tochtje aan het maken was. Drie jongens of jonge mannen hebben hem vervolgens beroofd. Zijn fiets, een zwarte Sparta e-bike met dubbele fietstas, wit met zwart, is hierbij meegenomen door de daders.”

Het slachtoffer werd gevonden bij een voetpad tussen de Oosterweg en de Zuidwending. “Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident. Vermoedelijk hebben de drie jongens een tijd op een bankje gezeten. Heb je iets gezien, of heb je meer informatie, dat ons onderzoek kan helpen, neem dan contact op met ons via telefoonnummer 0900 88 44. Anoniem zijn wij te bereiken via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.”