Brandweer in actie voor brandende boom in Beijum

nieuws
Foto: Rieks Oijnhausen

De Groningse brandweer moest woensdagmiddag in actie komen aan de Ypemaheerd in de wijk Beijum voor een boom die in brand stond. Dat melden nieuwsfotografen.

De melding van de brand kwam rond 15.45 uur bij de hulpdiensten binnen waarop een tankautospuit naar het adres werd gestuurd. Bij arriveren bleek een boom, en het houten omschot om de boom heen, in brand te staan. Vanwege werkzaamheden in de straat zijn er om verschillende bomen houten omschotten geplaatst om de bomen te beschermen. Brandweerlieden hebben het vuur met één straal hogedruk onder controle gebracht.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan. Ook wordt er gekeken hoe groot de schade aan de boom is.

Foto: Rieks Oijnhausen