Benny’s Supermarkt komt in actie voor Voedselbank Groningen

Benny’s Supermarkt aan de Herman Colleniusstraat in Stad komt in actie voor De Voedselbank. Volgens eigenaar Benny Kleier is het ook nu het moment in actie te komen.

Dit weekend is er in de buurt een flyer rondgedeeld. Daarop staat te lezen: “De hoge inflatie maakt dat het leven van steeds meer mede-Groningers onder grote druk komt te staan, met als gevolg een grotere vraag om hulp van de Voedselbank. Als bewoners van de Schildersbuurt hebben we de afgelopen jaren laten zien dat we medemensen in nood kunnen en willen helpen. Dit jaar is onze hulp nog veel meer nodig, dus help mee om met Benny’s Supermarkt en de Groningen Voedselbank de armoede te verlichten.”

In de supermarkt ligt een speciaal Voedselbank Boodschappenlijstje. De bedoeling is dat mensen van dit lijstje één of meerdere producten kopen, die vervolgens gedoneerd worden aan de Voedselbank. De actie begint maandag en loopt tot en met zondag 6 november.