Thesinge maakt zich op voor de ThesingeRun: “Inschrijven nog mogelijk”

nieuws
Foto: google maps

Over drie weken vindt in Thesinge de ThesingeRun plaats. Of zoals ze het zelf noemen: De Thaisner DörpsRun. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden.

De ThesingeRun wordt op zaterdag 24 september voor de zestiende keer gehouden. Lopers kunnen deelnemen aan vier verschillende afstanden. Zo is er de vier kilometer, de vier mijl, de tien kilometer en de halve marathon van 21,1 kilometer. De KidsRun, waar basisschoolkinderen aan deel kunnen nemen, start om 14.30 uur, de laatste afstand krijgt het startschot om 16.15 uur te horen. Vanaf 18.00 uur is er voor alle deelnemers de mogelijkheid om in het Trefpunt in Thesinge een pastamaaltijd te nuttigen.

Ondanks dat het met de aanmeldingen al storm loopt zijn er nog nieuwe opgaves welkom. De organisatie laat weten dat iedereen welkom is om deel te komen, en een deelnemer dus niet beslist in Thesinge hoeft te wonen. Meer informatie, en opgave, vind je op deze website.