Politie op zoek naar man met mes van twintig centimeter, Burgernetactie gestart

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie is zondag aan het einde van de avond op zoek naar een verdachte die in het bezit is van een mes dat twintig centimeter lang is. De hulp van het publiek is ingeroepen via een Burgernetactie.

In de Burgernetactie meldt de politie dat de verdachte voor het laatst gezien is in de buurt van Groningen Station Europapark. “Wij zoeken een man met een getinte huidskleur die ongeveer 25 jaar oud is. Hij is 1.80 meter lang en heeft een slank postuur. Hij draagt een grijze muts, een grijze trui en heeft een broek met gaten aan. Teven is hij in bezit van een mes van twintig centimeter lang.”

Mensen die iets gezien hebben, of weten waar de man verblijft, worden opgeroepen om zelf geen contact te maken met de persoon, maar om de politie te informeren via telefoonnummer 0900 88 44.

Update 00.20 uur:
De politie laat weten dat de man nog niet gevonden is, maar dat de Burgernetactie wel wordt afgesloten.