Politie moet tot twee keer toe in actie komen vanwege teveel lawaai bij feest in kroeg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Politieagenten moesten in de nacht van vrijdag op zaterdag tot twee keer toe in actie komen vanwege meldingen van geluidsoverlast aan het Gedempte Kattendiep in Stad.

In het holst van de nacht kwamen op de meldkamer meldingen binnen van omwonenden die zich stoorden aan de hoeveelheid lawaai. Daarop werden agenten naar de locatie gestuurd. “Al snel werd duidelijk dat het om een besloten feest in een kroeg ging”, schrijft de politie op sociale media. “Het was erg gezellig maar het ging allemaal iets te gek. De veroorzakers reageerden heel begripvol. Wij hebben een waarschuwing gegeven.”

Toen de agenten nog maar enkele minuten vertrokken waren kwamen er opnieuw meldingen binnen. “We zijn opnieuw naar de kroeg gereden, en dat was voor ons eigenlijk geen verrassing. Wij hebben een bekeuring uitgeschreven.” De rest van de nacht bleef het rustig.