Motorrijder ernstig gewond bij verkeersongeluk Paterswoldseweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagmiddag op de Paterswoldseweg is een motorrijder ernstig gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur. “De motorrijder is in botsing gekomen met een taxibusje”, vertelt Ten Cate. “De motorrijder reed op de Paterswoldseweg, de taxichauffeur kwam vanuit de Bezettingslaan. Naar alle waarschijnlijkheid heeft de taxibestuurder de motorrijder over het hoofd gezien waarop de motorrijder tegen de zijkant van de taxi knalde.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulancepersoneel kreeg bij de stabilisatie van het slachtoffer hulp van het Mobiel Medisch Team. Het slachtoffer is uiteindelijk ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd dicht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl