Mindaugas Kačinas vertrekt alweer bij Donar: “Voldeed niet aan verwachtingen”

nieuws
Foto: Donar

De overeenkomst met basketballer Mindaugas Kačinas is door Donar beëindigd. Dat heeft de Groningse basketbalclub maandag bekendgemaakt.

“We hebben gezien dat Kačinas in de voorbereidingsfase op het nieuwe seizoen niet voldeed aan onze verwachtingen”, schrijft Donar. “Daarom is besloten om zijn overeenkomst met ons te beëindigen. Vanzelfsprekend wensen we hem het beste in zijn verdere carrière.” Donar laat weten op zoek te gaan naar een andere power forward.

In juli werd Kačinas nog met veel positieve woorden aan de selectie toegevoegd. Ondertussen heeft Donar zeven oefenwedstrijden gespeeld en is er nog geen enkele wedstrijd gewonnen. Het spel van Kačinas viel tijdens de oefenwedstrijden tegen. Kačinas is geboren in Litouwen en speelde collegebasketbal bij South Carolina in de Verenigde Staten. Vervolgens speelde hij in Litouwen, IJsland en Spanje. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Rio Breogán in de ACB liga in Spanje. Tijdens de promotie van die club, vorig jaar, was Kačinas een belangrijk onderdeel van dat team.

Deel dit artikel: