Herfstvakantie staat in het teken van ‘rebelse meisjes’ bij VRIJDAG

nieuws
Foto's: Nienke Maat en Marieke Kijk in de Vegte

Iedereen die zichzelf een ‘rebels meisje’ noemt, kan zich tijdens de herfstvakantie uitleven op mode, muziek, dans, theater en (straat)kunst bij VRIJDAG aan de Sint Jansstraat. Dan organiseert het kunstencentrum Club Rebelle.

Zes dagen gaan ‘vijftig ‘rebelse meiden’ tussen de 13-20 jaar, onder begeleiding van vrouwelijke kunstenaars, aan de slag met wat de wereld volgens hen moet horen, zien of ervaren. Denk aan muurschilderingen, muziek, theatervoorstellingen, straatprotesten, dansvoorstellingen, photoshoots en muziek en modeontwerp. Op zaterdag 22 oktober presenteren de deelnemers hun uitingen van rebellie in en om het pand van VRIJDAG aan de Sint Jansstraat.

Meedoen is gratis. Het programma vindt plaats van 17 tot en met 22 oktober. Aanmelden kan via de website van Club Rebelle.

Deel dit artikel: