Gelijkspel Be Quick 1887 tegen Hoogeveen

Be Quick 1887 heeft uit met 0-0 gelijkgespeeld tegen Hoogeveen. De Groningers staan dertiende in de vierde divisie A op zondag met één punt uit twee wedstrijden.

Jim Veltmaat van Hoogeveen schoot na een minuut geheel vrijstaand huizenhoog over. Daarna kabbelde de eerste helft wat voort met een paar kleine kansen voor beide ploegen, maar met een wat dreigender Hoogeveen.

Na rust kwam Be Quick goed uit de kleedkamer. Wilko van der Kooi kreeg een grote kans, maar stuitte op de Drentse doelman Stan Meekhof. Marshelon Pourier knalde de rebound over. Djarni Leidelmeier en Geertjan Liewes kregen nog kansen voor Be Quick, maar aan de andere kant moest doelman Robert Smit twee keer handelend optreden bij mogelijkheden voor Hoogeveen.

Het gelijkspel was een aardige afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Aanstaande zaterdagavond speelt Be Quick thuis tegen Hollandia uit Hoorn dat afgelopen seizoen uit de derde divisie degradeerde.