Donar verliest ook zevende oefenwedstrijd

nieuws
Foto: Snack Admiral from FreeImages

De basketballers van Donar hebben in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog geen enkele oefenwedstrijd gewonnen. Zondag ging ook de oefenpartij tegen Telenet Giants Antwerpen verloren.

In Antwerpen werd het 90-82. De Groningse basketballers gingen aanvankelijk goed van start. Na tien minuten spelen stond een stand van 25-31 op het scorebord. Halverwege leidde Donar nog altijd, maar was de voorsprong tot een minimum geslonken: 48-50. In het derde en vierde kwart leek Donar aan het langste eind te trekken en werd de voorsprong vergroot, maar ging het op het einde toch nog helemaal mis.

Donar heeft nu zeven oefenwedstrijden gespeeld en die gingen allemaal verloren. Voor het nieuwe seizoen van start gaat wacht nog één oefenwedstrijd. Op zaterdag 24 september wordt in Assen tegen Feyenoord gespeeld. Een paar dagen later wacht de wedstrijd om de supercup, waarbij in Den Bosch landskampioen Heroes de tegenstander is.

Deel dit artikel: