Café De Sleutel gekocht door de Martini Hotel Group

nieuws
De Sleutel

Café De Sleutel aan de Noorderhaven is gekocht door de Martini Hotel Group. MHG heeft diverse andere horecabedrijven in de stad.

Volgens Fred Dalebout van MHG verandert er voorlopig niet veel aan De Sleutel. “Er moet hier wel het een en ander gebeuren zonder de sfeer te bederven. Het in stand houden van mooie bedrijven is een traditie van onze groep”. Mogelijk wordt De Sleutel meer gericht op eten. ““Zou kunnen. We zullen zien. De keuken boven is groot genoeg. Het wordt geen tweede Weeva, mochten mensen daar bang voor zijn.’’

De Sleutel wordt overgenomen van Ineke de Boer. De Boer wilde in mei dit jaar, toen de samenleving na de coronaperiode weer openging, De Sleutel verkopen. “Ik zocht naar een opvolger die De Sleutel met respect wil behandelen.”