Benzinelucht in appartementencomplex laat brandweer in actie komen

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De Groninger brandweer moest maandag aan het einde van de avond in actie komen vanwege een vreemde lucht die geroken werd in een appartementencomplex aan de L.M. van Noppenstraat in de wijk Corpus den Hoorn.

De melding van een vreemde lucht kwam rond 23.30 uur bij de hulpdiensten binnen die daarop een tankautospuit naar het adres stuurden. “Het gaat om een benzinelucht die geroken wordt in de trappengang van het gebouw”, vertelt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl. “De brandweer heeft een inspectie uitgevoerd, maar kwam al heel snel terecht bij een aantal scooters die bij het complex geparkeerd staan.”

Ten Cate: “Al snel ontdekte men dat één van de scooters benzine lekt. Er lag ook een plas benzine naast de scooter. De lucht van de brandstof is het gebouw ingetrokken.” Volgens de fotograaf hebben politieagenten de eigenaar uit bed getrommeld. “Deze heeft de scooter op verzoek van de hulpdiensten verplaatst.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl