Organisator zette weken geleden al streep door terras op Hoge der A

nieuws
Foto via Google Maps - Streerview

Bewoners van het Hoge der A hadden zich voorbereid op de komst van een groot terras voor hun deur tijdens het Gronings Ontzet. Maar op de eerste dag waarop het terras er zou staan, is de straat zo goed als leeg. De organisator van het terras blijkt er weken geleden al een streep door te hebben gezet.

Dat meldt Stadsblog Sikkom vrijdagochtend.

Op het terras zouden Groningse horecabedrijven een eigen terras kunnen openen en vier dagen (van 25 tot 28 augustus) blijven staan. Omwonenden moesten hun auto verplaatsen en rekening houden met drukte voor de deuren.

Nu blijkt dat de ondernemer achter het terras een paar weken terug al besloot om de stekker eruit te trekken. De reden daarvoor zou volgens de Vereeniging voor Volksvermaken Groningen concurrentie van Noorderzon en Hullabaloo zijn, in combinatie met een tekort aan personeel en materieel (ook door de aanwezigheid van deze festivals).

 

Deel dit artikel: