Motorrijder gewond bij verkeersongeluk Oostersingel

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk woensdagavond op de Oostersingel is een motorrijder gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 19.50 uur ter hoogte van de kruising met de Nieuwe Sint Jansstraat. “Een motorrijder is geschept door een automobilist”, vertelt Wind. “De motorbestuurder kwam ten val en raakte gewond.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Ambulanciers hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.”

Er ontstond forse schade aan de betrokken voertuigen. “Vanwege het ongeluk was de weg afgesloten tussen het Hanzeplein en de Walstraat. Lijnbussen moesten omrijden.” De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl