Goed nieuws voor zwemmers uit Hoogkerk: schade aan zwembad wordt hersteld

nieuws

De schade aan het wedstrijdbad in het zwembad van Hoogkerk gaat hersteld worden. Dat liet zwembad-voorzitter Henk Schreuder vrijdagochtend weten.

Dat het bad gerepareerd gaat worden, is nu zeker. Wanneer dat gaat gebeuren, is volgens Schreuder nog niet duidelijk: “We weten nog niet precies hoe het verder gaat, maar we hopen dat het zwembad volgend jaar weer open kan.”

In januari werd duidelijk dat er een grote breuk was ontstaan in het wedstrijdbad in Hoogkerk. De scheur loopt door het gehele zwembad. Als er toch water in zou worden gegoten, zou het bad in korte tijd weer leeg zijn. Normaal gesproken zou het zwembad op 1 mei de deuren openen, maar de schade aan het bad zorgde ervoor dat het bad dit jaar niet meer open kan.