Gewonde bij steekpartij in woning aan Hoendiep, politie zoekt naar verdachte

nieuws
Foto: 112 Groningen

In een woning aan het Hoendiep in Kostverloren heeft maandagmiddag een steekpartij plaatsgevonden.

Daarbij raakte volgens de politie een man gewond. Omstanders melden dat de man er zeer ernstig aan toe is. Het slachtoffer werd gestabiliseerd door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis.

Nadat het slachtoffer in veiligheid was gebracht, vielen agenten de woning binnen om de verdachte te arresteren. Die bleek niet in de woning aanwezig te zijn. De politie is daarom een zoekactie gestart. In de woning wordt sporenonderzoek gedaan.

Mensen die iets hebben gezien wat belangrijk kan zijn rond het incident of bij de aanhouding van de verdachte, kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.