Duikers redden dronken man uit sloot aan Winschoterweg

nieuws
Foto: 112groningen.nl

Duikers van de Groninger brandweer hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een 36-jarige man uit Haren uit een sloot aan de Winschoterweg gered. Dat meldt een nieuwsfotograaf van 112groningen.nl.

De melding van een persoon te water kwam rond 04.10 uur bij de hulpdiensten binnen. Daarop werden behalve een ambulance en de politie ook de duikers van de brandweer naar het adres gestuurd. Bij aankomst was de precieze locatie niet bekend, waarop een zoekactie werd gestart. De man bleek zich uiteindelijk in een diepe sloot te bevinden, waarbij hij door het riet niet vanaf de weg te zien was. Duikers zijn te water gegaan om de man uit het water te halen.

De persoon is daarna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe lang de man in het water heeft gelegen. De fiets is door de politie meegenomen. De politie laat zaterdag weten dat het slachtoffer onder invloed was van alcohol. Naar de precieze toedracht wordt onderzoek gedaan.